CERCA AL BLOG O ALS BLOGS RECOMENATS

dissabte, 14 d’abril del 2012

NATACIO I MONO TRIATLO

Avui tocava provar el mono a la pisicna, era el debut, havia quedat amb l'Eric, per fer una sessio, i començar a adaptar-nos a les sensacions de nedar amb ell.


Ja l'havia estrenat a les duatlons, i les sensacions corrent i amb la bici, havien sigut bones, una mica extranyes pero bones.

La primera sensacio al tirar-me a l'aigua i fer les primeres braçades, ha sigut molt extranya, aixo de nedar amb tot el cos cobert, se m'ha fet extrany, no m'immagino que deu ser nedar amb un neopre.... al cap d'una estona, ja mi he anat acostumant i al final ha sigut com una sessio mes, al sortir de l'aigua, la veritat es que sera un luxe per fer les transicions oblidar-te de posar-te el pulsometre, el maillot.....

En quant a la sessió de natació, s'ha notat que era el cinque dia seguit, he notat una mica de molesties als braços, pero al final ha sortit una bona sessió, hem fet un bon escalfament, una sessió de 1000m amb bons ritmes, tinguent en compte que a mi em feia mal el braç i que l'Eric esta tocat del genoll i feia dies que no entrenava, i finalment unes series de relax i estiraments.

Seguim sumant metres per arribar en bones condicions a la triatlo olimpica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada