CERCA AL BLOG O ALS BLOGS RECOMENATS

dissabte, 21 d’abril del 2012

ABANDONANT LA LESIO

Sembla que despres de 3 setmanes en hores baixes i amb molesties, anem recuperant-nos.

Ahir varem sortir amb en Ricard a fer una mica de run, a les 6 varem quedar per anar a correr en direccio a quart desde la guardia civil pel carril bici, la idea era fer una tirada de 10 km haviam que tal responia el peu, els ritmes eren el de menys, aixi que varem anar fent a ritmes de 5:30 de mitjana fins a quart, anar xerrant i amb bones sensacions. De tornada, varem apretar una miqueta mes els primers kilometres, ja arribant una parada per estirar el peu i comprovar que tot estava al seu lloc, i arribant al final, una mica mes de relax i estiraments suaus. Al final bona ruta de casi 10 km, en bona companyia i amb millors sensacions.

Avui dissabte haviem quedat amb l'Eric i en Ricard per anar a pujar a Sant Grau amb les bicis, a Sant Gregori s'uniria en Rubi, la jornada no es presentava molt animada, a primera hora ha tocat cambiar la roda, tenia la llisa pel rodillo i just sortint del parking, he trencat la cadena, soc un expert en aixo, aixi que cambi rapid i cap a fontajau que ja feia tard ara. La cadena anava saltant amb els pinyons baixos, aixi que anavem amb bona cadencia, a fontajau repas rapid, i sembla que tocara cambiar cadena i les rodetes del cambi, com els pinons baixos no els necessitare per pujar, anem tirant. Ens trobem amb en Rubi i comencem a pujar, les sensacions son molt bones, pero sembla que nomes tinc un pinyo, amb els baixos va saltant i amb els 3 ultims patina, aixi que me quedat amb plat petit i el pinyo mitja, sembla que tirarem de força...... A mig cami de pujada, de nou parada forçada, la cadena ha tornat a dir prou, aixi que segona reparacio, en Ricard ho ha agrait, sembla que no ha recuperat be del tin d'ahir. Em anat seguint fins a dalt, estalviant-nos la última pujada, hi ha disfrutar cap abaix. De baixada he disfrutat molt, hi ha tocat de nou reparar la cadena, en aquest cas la de l'Eric, que anava amb una bici cedida, ja que la sega encara no esta reparada. A Sant Gregori ens hem despedir d'en Rubi i hem seguit cap a Girona, em trobava molt be hi he proposat fer una pujada rapida fins a Sant Miquel, no ha tingut gaires adeptes, de fet cap, de nou arribant a Girona, ha tocat la ultima reparacio de la cadena.

A fontajau me despedit d'en Ricard i de l'Eric, hi he anat tirant cap a Sant Miquel, he decidit pujar per darrera, per tal d'anar a buscar la trialera que baixa de Puig Estela fins a mig cami de Sant Miquel, de pujada anava força be, i per la trialera baixant he anat disfrutant moltissim, fins que un arbre s'ha interposat en el meu cami, he fet una bonics figura a l'aire, el superman, per sort el terra estava tou i tot ha acabat en una bonica anecdota.

Rapid cap a dalt i pujada cap a Sant Miquel, aqui he tingut un petit moment de dubte, pero ja quedava molt poc, aixi que cap a dalt..... Un cop a dalt, rapida baixada per la trialera de darrera els bancs i cap a casa sense casi tocar els frens, excepte al final de la baixada, que se m'ha escapat la ma dreta del manillar i casi em mato.

Finalment han sortit mes de 55km en 4 hores, un gran matimde bici.

A la tarda he anat a la piscina ha relaxar una mica la musculatura hi ha fer una exercicis de tecnica.

La setmana que be mes i millor, diumenge a Montmelo a,per la cursa de 10 Km, el retorno......












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada