CERCA AL BLOG O ALS BLOGS RECOMENATS

diumenge, 11 de desembre del 2011

IV MARXA BTT PER PARELLES DE LLAGOSTERA - 11/12/2011

Aquest diumenge dia 11 de Desembre, es feia una marxa amb btt per parelles, unica a les comarques, a LLagostera.

Tot i que ja feia temps que ho sabiem, fins a última hora no varem tenir clar si i aniriem o no, finalment l'Albert que es va animar a última hora i l'Eric que segueix arrossegant problemes a l'esquena varem decidir anar-hi.

L'eric i el seu cosí ferien una parella, que disputaria la cursa llarga de 33Km, i l'Albert i jo defensariem l'honor a la curta de 22Km, aixi tenim opcio a guanyar a les 2 (com veureu mes endevant, l'esperança es l'ultim que es perd). Alla tambe en trobariem amb en Jordi i en Marc, que tambe farien la cursa amb 2 companys mes.

Be, arriba el dia de la cursa, i quedem amb l'Albert per anar cap allà, fa fred i no hi ha moltes ganes de pedalar, arribem a LLagostera, i anem a fer les inscripcions, ens demanen el nom de l'equip, com no PEREZOSO'S TEAM, perque avui entre fred i mal temps, estem perezosos, perezosos.

L'Eric i el seu cosí per no perdre costum, arriben amb el temps just i van a inscriure's. Anem a fer la "última" visita al Sr. Roca, i cap a la Sortida, alla ens trobem amb els companys, en Jordi farà parella amb el seu cunyat (no recordo el nom) i en Marc amb el sogre d'en Jordi (tot queda en familia), tots fem la curta excepte l'Eric i el seu cosi.

Sortim, i ja comencem be, sortim els últims....., en l'equip d'en jordi i en Marc, marxen cap endavant, i l'Eric i el seu cosí, queden atrapats al primer embus, ells tenen que començar a avançar gent, ja que han de pasar els 20 primers kilometres en menys de 2 hores o no els deixaran seguir a la cursa llarga, amb l'Albert anem fent xino-xano, a la cua del grup, anem amb 2 noies i en Joan i Gerard de Radikal Bikes de girona, en Joan es cansa de nosaltres i ens abandona a la nostra sort, l'Albert tampoc va fi i ens quedem sols tancant el grup, be de fet, el que fem es companyia als 2 nois de les motos que tenen la cursa.

Aquest primer sector te rampes bastant dures, i alguna de molt dura, sembla que en algun moment hem apretat o el grup de davant ha afluixat, perque tornem a atrepar a en Gerard (que ja va sol) i la Carla i la Carlota.

Arribem al primer avituallament, i com tampoc hi ha res mes que 4 o 5 barretes, n'agafem un parell i ens tirem per la baixada, que si fos d'esqui estaria marcada com a doble negra (si aixo existeix), ja no som últims, em deixat enrara el grupet de 5 que erem i ara anem sols, en algun moment per davant veiem algú, cosa que ens fa apretar una mica per veure si podem guanyar alguna posició. Ara be un tram de pujades i baixades molt maco, pero combinat amb zones on era impracticable anar sobre la bici, en algun tram, hi ha una corda d'escalada per superar un desnivell, trobo que aixo hauria d'estar especificat abans perque hi ha zones que a nivell d'aficionat, poden ser massa complicades.

Seguim avançant i despres d'una llarga baixada, aqui si fem l'ultima visita al Sr. Roca (com no el trobo, faig pipi en un arbre, suposo que estava en el grup de mes endavant), passem pel control dels 20 Km, a nosaltres no ens afecta, ja que feiem la curta, pero obviament esta tancat, adelantem a un altre equip, en aquest cas, perque un d'ells ha trencat la patilla que uneix el cambi amb el quadre (pel que costa, n'hauriem de dur una a la bossa), aixi que guanyem una altre posició, anem veient gent i apretem per veure si guanyem alguna altre posició, pero l'arribada ja esta molt aprop, i no arribem a l'objectiu.

A l'arribada ja ens i esperen l'Eric i el seu cosí, que no han passat el tall, han reservat massa i quan han volgut apretar ja no hi han sigut a temps, per la proxima, s'ha de sortir mes endavant i no reservar tant, aixo es una cursa.

Finalment em quedat a la cua, i l'Albert a marxat amb males sensacions, pero ens ha promes que s'ha acabat ser un PEREZOSO i es vol posar les piles, per poder disfrutar.

FOTOS -> Aquesta vegada  l'Alba estava malalta i no hem tingut fotografa oficial.

CLASSIFICACIONS

- VOLTA CURTA
- VOLTA LLARGA



32 PEREZOSO TEAM                                      2:50:31

68 300 ALBERT DANIEL BELLIDO                          
69 299 XAVIER BOSCH FRIGOLA                            



26 FERRARI                                            2:30:51

54 328 JOAN COMELLAS COLOMINA                        
55 327 MARC PINEDA GUARDIOLA            



16 ALL-IN                                             2:05:06

33 325 JORDI BUXEDA ARNAU                            
34 326 PACO HERVAS SANTOYO  



44 SOBATS                                             2:30:11

99 195 ERIC PROMIAS GILABERT      



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada