CERCA AL BLOG O ALS BLOGS RECOMENATS

dissabte, 31 de desembre del 2011

7ª SANT SILVESTRE GIRONA

Be, avui havia de ser el dia de despedir l'any amb la Sant Silvestre de Girona, pero finalment ha sortit una sessió doble, mati de Bici i tarda de Sant Silvestre, si es que no em resisteixo a fer una sortida, a mes avui finalmetn hem aconseguit ser 3 persones a la sortida del mati.........

A les 9:10 a casa inflant l'amortidor de la Giant de l'Albert, espero que d'aqui poc estigui de nou en forma i li poguem tornar a posar la pressio que toca, en Ricard sembla que va cami de complir amb el seu objectiu de 2012, i nomes ha arribat 2 minuts tard.

Hem fet una pujada cap a Sant Miquel molt tranquila i amb molt bon rollo. De cami al puig estela, hem fet la bona obra del dia, em trobat un company biker, amb la patilla del cambi trencada i sense tronxacadenes, no es pot sortir de casa sense eines, al pobre li quedava tornar cap a Quart.

Nosaltres em arribat fins a dalt el castell sense incidents, per sort fa molt de temps que no tenim problemes greus a les sortides, esperem que tot segueixi igual al 2012.

L'Albert ha insistit i molt per pujar per la trialera, volia alguna foto...


i clar en Ricard no havia de ser menys....


Finalment hem arribat a dalt, i de nou baixada rapida per anar a fer un bon esmorzar


si es que avui volavem i tot, jajajajajaja.

Bueno, finalment un bon mati amb millor companyia i cap a casa a descansar una mica, que per la tarda hi havia....... Sant Silvestre

Despres de dinar, avui tocava una bona migdiada, la veritat que me aixecat amb molt poques ganes d'anar a correr, i amb les cames mes pesades del que em pensava, pero..... ja estava apuntat i s'havia d'acabar l'any de la millor manera possible esportivament parlant, aixi que cap a Fontajau que hem anat.

Aqui ja no m'acompanyava cap perezoso, venient l'Alba i l'Axel, que Dilluns tambe comença els entrenos, perque avait no sortira a les fotos.



Molts companys a la sortida, i segons han dit record de participació, finalment 1400 inscrits.

He passat de fer escalfament, ge decidit pendrem els primes kilometres d'escalfament, i si la cosa anava be ja apretaria.

Com sempre embus a la sortida, i algun que altre durant el recorregut, era molt curt i la gent no s'ha acabat d'estirar, he anat aseguint una parella que em portaven a un bon ritme, pero en un dels embussos ells han quedat mes tancats i els he perdut, al arribar a la rambla Xavier Cugat, he decidit fer la última apretada, pero les meves cames han decidit que millor que no, aixi que he fet una petita apretada i un gran baixon, s'havia que ja era el final, i hem arribat, finalment he tornat a entrar dintre del limits marcats.

He fet un temps de 24:25.7, just per sota de 5min/km, que era el meu maxim, i veient com estava, molt feliç

RESULTAT OFICIAL:

690 Xavier Frigola Bosch 00:24:42 00:04:57 finalment 617 de 1300


Be, ja nomes hem quedava desitjar-vos un feliç any 2012, i no us oblideu de seguir entrenant.....




1 comentari:

  1. Eii!!! pos felicitats per la sessió doble!! aviam si consegueixo deixar d'haver de treballar els caps de setmana i me vinc a fer unes sortidetes d'akestes!!! ejejeje

    Salut i bon any 2012!!!

    ResponElimina