CERCA AL BLOG O ALS BLOGS RECOMENATS

dimecres, 28 de desembre del 2011

OBJECTIUS 2012

Despres d'un 2011 de tramit i preparació, aquest 2012, el tenim replet de grans objectius, tant triatletics com d'altres disciplines.

El primer gran objectiu de l'any, serà completar un triatlo olimpic, que segurament sera cap a finals d'estiu, el lloc esta encara per decidir, tot i que el de Banyoles al Setembre te moltes opcions, primer per proximitat, i segon per el fet de nedar al llac, aixi ens assegurem una aigua en calma; com a punts en contra te la massificació, o aixi son els comentaris que he sentit.

Els altres reptes a nivell triatletic, seran 2 o 3 triatlons sprint per carretera i algun que altre triatlo de muntanya, intentarem repetir a Malgrat, ja que m'ho vaig passar molt be, i sera el primer aniversari del meu debut i d'en Ricard al mon del triatlo.

Alguna que altre duatlo de muntanya i de carretera, per anar agafant feeling a les transicions, i si hi ha sort i l'economia o permet, començar a rodar amb la bici de carretera


somiar es gratis diuen

Obviament, aquesta no es ni sera la meva bici de carretera-triatlo, primer de tot perque em pot costar el divorci, i segon perque no es el model que m'agrada (n'hi ha algun de superior).

I el segon gran repte de l'any, es un repte que ha sorgit fa poc, i que no conta amb gaires mes adeptes entre els perezosos. La intencio es fer una mitja-marato de carretera i de muntanya.....

Intentarem repetir a les curses que mes ens hagin agradat aquests any per tal de comprovar l'evolució d'un any a un altre.

Al carrer nou, no crec que ens i veiem (el temps dira).

Un altre objectiu, es el de ser mes constant a la piscina, ja que sempre trobo una excusa o alguna cosa millor per entrenar; aixi que per aquest 2012, ens auto-imposarem participar a alguna travessia, i es clar, no seria qüestio de quedar ofegat a mig camí, aixi que a nedar s'ha dir.

I l'ultim de tots els objectius, es el de seguir disfrutant i passar-ho be amb els companys als entrenos hi ha les competicions.

1 comentari:

  1. Molts anims pels teus reptes del 2012 !!!! Espero que aconsegueixis tots els teus objectius i jo com la teva seguidora num.1, seguire fent fotografies de totes les teves competicions per tal de que tinguis un record de totes i cada una d'elles.

    A per totes perezoso's team !!!

    ResponElimina