CERCA AL BLOG O ALS BLOGS RECOMENATS

dissabte, 24 de desembre del 2011

DESPEDIDA CICLISTA AL 2011


Ahir al migdia, mentre anava ed cami a recollir l'Axel, vaig fer la proposta de sortir a despedir l'any ciclista, com no podia ser i fent honor al nom de l'equip, nomes en Ricard va respondre a la crida, la resta de perezoso's, van evitar contestar....

Aixi que varem decidir quedar a les 3 a Sant Daniel, en Ricard fent honor al nou proposit de l'any 2012, nomes va arribar 2 minuts tard.

Varem decidir fer una pujada rapida a Sant Miquel; en Ricard va decidir fer una ruta alternativa (els que sigueu de la zona, sabreu la infinitat de variants que hi ha), aixi que varem decidir pujar per la "altrernativa" proposada, durant tota la pujada, vaig posar un ritme haviam si aconseguia deixar en Ricard, pero orgullos que es ell, no es va desenganxar de la roda, fins a la última pujada, ja que s'havia que s'acabava.

Un cop arribats a dalt de Sant Miquel, la parada de rigor, i de nou cap a Girona, baixada rapida per la trialera

En Ricard en plena baixada

i cap avall sense parades.

Ens varem despedir i cap a casa a fer cagar el tio, a mi aquest any, mes coses per la bici, un paravents i un "porta-gels" per les triatlons.


Be, aquesta ha sigut la despedida de la bici, la despedida del running, sera a ritme de cursa, a ritme de San Silvestre..........

1 comentari:

  1. Ja saps que abans de rebentar soc capaç de morir, jejejejeje.
    Com a despedida ciclista de l' any va ser un molt bon entreno, amb un ritme de pujada prou bo.

    ResponElimina