CERCA AL BLOG O ALS BLOGS RECOMENATS

dimecres, 18 d’abril del 2012

BUSCANT SENSACIONS

Despres de dues setmanes sense poder correr per les molesties al peu, avui i amb l'autoritzacio del fisio, avui em anat a fer una prova.

El meu ultim dia de correr va ser a la duatlo de Sils, amb molt bones sensacions. Avui he fet una sessio de bici al rodillo amb cadencia alta, estrenant les noves sabates de bici, una mica mes amples per estar mes comode. 






















Despres he aprofitat per practicar la transicio a correr, hinhe sortit directament a correr una estona suau, nomes 25 minuts, i em sensacions extranyes, una mica de mal al turmell, pero res a veure amb les molesties, una mica de gel, antiinflamatoris hi ha descansar, que dema tocara una mica de piscina.

 L'altre dia tambe em va arribar la comanda de mitjons que havia fet al club, els mitjons injinji, la veritat es que al principi la semsacio es extranya, pero passat un moment ja ni t'enteres, esperem que amb la calor i les tirades llargues deixem de patir les tant molestes ferides als peus provocades pels roces entre els dits. Aixo ja ho anirem veient en el futur.

 Tambe hem fet compra d'energia....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada