CERCA AL BLOG O ALS BLOGS RECOMENATS

dimecres, 20 de juliol del 2011

PREVIA - X TRIATLO POPULAR DE MALGRAT

Despres del nostre intent fracassat de participar a la triatlo per relleus de banyoles, i tal i com haviem decidit, varem inscriurens a la nostra primera triatlo, que es disputaria el 31 de Juliol a Malgrat.

En aquest cas nomes en Ricard i Jo ens varem apuntar, ja que l'Eric seguia amb la seva recuperació despres de la luxació, tot i qu no era per falta de ganes.

Com a bons "professionals" varem quedar per anar a investigar el recorregut de la BTT, tampoc ens en varem acabar de sortir, i ens varem perdre al final del recorregut, aixo va provocar que el dia de la prova anessim una mica perduts a l'ultim tram.

Tambe varem aprofitar per anar a nedar un dia al mar, aprofitant que jo era a Sant Antoni i en Ricard seria a Platja d'Aro (finalment va venir de Girona). Varem aprofitar per nedar a la platja de Sant Antoni, i despres enllaçar amb una mica de running, era la nostra primera incursió al mon de les transicions, tot i que si mai heu vist una duatlo i triatlo, lo nostra va ser espectacular, varem sortir de l'aigua, mes marejats que res, tovallola, dutxa per treure sal, cap al passeig amb la tovallola, fora sorra dels peus, posar mitjons i bambes, total que la transició, ens hagues permes anar a prendre'ns un cafe i tot.

Be, les sensacions no varen ser dolentes, i amb aixo ens varem quedar per anar a fer la triatlo, en Ricard va estrenar el seu nou mono de triatlo.