CERCA AL BLOG O ALS BLOGS RECOMENATS

diumenge, 13 de novembre del 2011

1º CURSA MONTMELO


La cronica de la 1ª CURSA 10 KM RACC AL CIRCUIT DE MONTMELO - RICARD i EDU




El dia 13 de Novembre es presentava un nou repte a la nostra curta tradició de carreres populars, la 1era Cursa de Montmeló. A més a més era la primera cursa a on la representació del Perezoso´s Team era responsabilitat totalment meva, degut a la baixa d’ última hora d’ en Xevi després de les males sensacions que va tenir durant la cursa del carrer Nou. Tot i així encara vaig poder enganyar a l’ Edu, alias Chapa, en aquesta la meva primera experiència amb una cursa de 10 km.

Ens varem aixecar amb unes ganes d’ arribar al circuit com mai abans havia tingut, però de camí cap allà les coses semblava que no rutllarien del tot bé. Aigua i més aigua per l’ autopista fins al punt de fins i tot haver de reduir la velocitat en alguns trams degut a la visibilitat tan reduïda que teníem per culpa de la pluja que estava caient.

Arribem al circuit i com per art de màgia, la pluja desapareix i sembla que els núvols ens donaran una treva durant la carrera per tal de tenir una cursa sense pluja. Fem un petit escalfament i cap a dalt del revolt de l’ estadi que era on es trobava la sortida de la cursa.

10:00 del matí i tret de sortida. Amb en Chapa comencem a buscar un ritme bo i tranquil per tal de poder acabar la cursa en menys de 1 hora i al principi ens trobem amb el problema de sempre; molta gent i tothom al seu ritme. Avancem posicions fins a localitzar un forat a on trobar ritme i anar fent tranquil·lament.  

Primera volta be a un ritme bo i un temps de 30:02. Val a dir que el guanyador va arribar només 3 minuts darrera de la nostra primera passada per l’ arribada. Ja només ens queden 4,75km. Jo em trobo prou bé, però arribat a aquest punt en Chapa (cal dir en defensa seva que per temes de feina aquella nit només havia dormit 4 horetes) comença a veure que l’ última volta se li farà molt i molt llarga. Baixem una mica el ritme, per tal de no cremar-nos i aconseguir el nostre objectiu. Anem fent i animant-nos un a l’ altre per tal de que aquesta volta que encara ens queda no sigui un suplici. Just abans d’ arribar al revolt de l’ estadi, la pluja, que ens havia respectat durant tota la cursa començava a aparèixer de nou. 4 gotes però aquesta vegada ja es veia que no pararia. Arribem de nou al revolt de l’ estadi i li dic a l’ Edu que va que només queda una curva i que hem de cremar-ho tot, que hem de morir en aquest tall que ens queda. L’ Edu em diu que no, que no pot, que tiri jo; ho torno a provar dient-li que va que només ens queda un últim esforç i que hem de cremar totes les energies que ens queden , però aquesta vegada no aconsegueixo enganyar-lo, jejeje.

Finalment varem fer un temps de 55:42 quedant a la posició 804, fent 246 avançaments des de la sortida en la posició 1050 (a veure si prenen nota els de la Formula 1 i aprenen alguna cosa, jejejeje) i l’ Edu va entrar en la posició 814 amb un temps de 55:53.

Per ser la primera cursa la veritat és que tan l’ Edu com jo hem quedat satisfets hem acabat cursa i a sobre en menys d’ una hora. OBJECTIUS ACONSEGUITS!!!!!!!!!!!!